Élményporták a Tisza-tónál

Alföld
szobaszám 7
ágyszám 78
tulajdonságok
 • Nagy társaságnak
 • Családbarát
 • Alföld
 • Kutyabarát

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy jobb sorsra érdemes falu a Tisza-tónál, neve Sarud. Évekkel ezelőtt omladozó parasztházak, otthonát elhagyó lakosság, a korábbi turisták elmaradása és sok-sok üres, eladó ház jellemezte. Mindenki abban reménykedett, hogy ennek a leépülésnek egyszer vége szakad. S szerencsére vége szakadt… 2017-ben Sarud életébe új korszak kezdődött, hisz elindult egy kezdeményezés, az Élményfalu, aminek célja, hogy élettel töltse meg ezt a hangulatos kis falut, felhívja a figyelmet a Tisza-tóra és fejlődést hozzon a Tisza-tó Gyöngyszemének is nevezett településre. Az Élményfalu project keretében régi romos házak újultak meg, új attrakciók valósulnak meg, színesedik és bővül a szálláshelyek választéka, emelkedik a korábbi szolgáltatások színvonala, és új vendéglátóegységek nyílnak újra, alakulnak át. Sarud él és folyamatosan fejlődik, egyre többen fedezik fel a térség értékeit, szépségét, sokszínűségét. Itt épül a Tisza-tó tengerpartja közel 2,000 nm Plázzsal, itt várja a Kalandot keresőket Európa második legnagyobb Aqauglide Vízijátszótere, Magyarország legnagyobb szabadtéri Trambulinparkja, új sportok válnak elérhetővé a Tisza-tó partján és annak partján; lovasbázis épül, vitorlás bázis jön létre, evezős központ várja a sportolni vágyókat. Kajakokkal, kenukkal, sárkányhajókkal, SUP-okal, motoros csónakokkal lehet felfedezni a Tisza-tó vízi világát, kerékpárral, gyalog, futva, rollerezve a tó partvidékét. . A falu élni akarása és példa nélküli fejlődése mellett mi sem mehetünk el szótlanul. Ezért válogattuk be szálláshelyeink közé az Élményfalu szálláshelyeit. Sarud alkalmas a vidéki élet nyugalmának megélésére, de azok is jól fogják érezni magukat, akik az Élményfalu attrakciót, programjait szeretnék télen-nyáron élvezni úgy, hogy közben a falusi hangulat, a felújított parasztházak bája és az aktív kikapcsolódás tökéletes harmóniát teremt.


Kis kócsag vendégház

típus Teljes ház
ágyszám 11
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Kis kócsag Porta Sarud központjában található. A lakóit kellemes falusias környezetben, teljesen felújított parasztház várja, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól. Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. Az udvaron Diófa alatt lehet megpihenni. A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 1 db francia ágy és 1 db emeletes ágy kapott helyet. Az apartmanok külön vizesblokkal rendelkeznek. A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető. A szomszéd Nagykócsag házzal együtt a két ház kisebb csapatépítések, céges rendezvények helyszíneként is ideális ( kb. 20 fő számára). Árak: A Kis Kócsag Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Fűtési díj (igény szerint): 5.000 Ft/apartman/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt reggeli: 1.000 Ft ebéd: 1.750 Ft vacsora: 1.250 Ft Gyermek reggeli: 950 Ft ebéd: 1.550 Ft vacsora: 1.150 Ft A Kis Kócsag Élményporta kizárólagos bérlésének díja: 11 fő /4+4+3/: 55.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

Strandbelépő

Ingyenes

parkolás az udvarbanNagy Kócsag vendégház

típus Teljes ház
ágyszám 11
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Nagy Kócsag Porta az Élményfalu egyik legszebb, legszínesebb szálláshelye Sarud központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól. Ez a ház a minta mindegyik felújításra váró házunk számára. Tágas terek, hatalmas konyha/közösségi tér, s tágas fedett terasz, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen felújított parasztház, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól. Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. Az udvaron fenyőfa biztosít árnyat a pihenőknek.. A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 1 db francia ágy és 1 db emeletes ágy kapott helyet. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető. A szomszéd Kis Kócsag portával együtt a két ház kisebb csapatépítések, céges rendezvények helyszíneként is ideális (kb. 20 fő számára). A Kis Kócsag Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Fűtési díj (igény szerint): 5.000 Ft/apartman/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt reggeli: 1.000 Ft ebéd: 1.750 Ft vacsora: 1.250 Ft Gyermek reggeli: 950 Ft ebéd: 1.550 Ft vacsora: 1.150 Ft A Kis Kócsag Élményporta kizárólagos bérlésének díja: 11 fő /4+4+3 + 3 pótágy): 70.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

strandbelépő

Ingyenes

parkolás, kert használataSzürke Gém

típus Teljes ház
ágyszám 20
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Szürke Gém Porta az Élményfalu legkülönlegesebb szálláshelye. Egy teljesen felújított parasztház, a falu központjában. Különlegessége a mérete, hiszen közel 200 nm a vendégek által használható fedett, zárt és fűtött terület. Az Élményporta klímáját a vastag vályogfalak, a nyugalmat a zárt udvar biztosítja. A Szürke Gém Portán 5 apartman várja a vendégeit, természetesen mindegyik saját fürdőszobával. Az épületben egy közel 70 nm-es közösségi teret is kialakítottunk, amiben berendeztünk egy konyhát is. Az apartmanok az Élményfalu házaiban megszokott módon lettek berendezve, a padlótól a lámpáig a megszokott minőséget találja ezen a szálláshelyen is. Fa berendezési tárgyak, és IKEA lakásfelszerelés. Elsősorban baráti kikapcsolódás, vezetői tréningek és nagyobb családi pihenések helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A ház fűtött, egész évben bérelhető. A Szürke Gém Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Fűtési díj (igény szerint): 5.000 Ft/apartman/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt (reggeli: 1.000 Ft, ebéd: 1.750 Ft, vacsora: 1.250 Ft) Gyermek (reggeli: 950 Ft, ebéd: 1.550 Ft, vacsora: 1.150 Ft) A Szürke Gém Élményporta kizárólagos bérlésének díja: 20 fő /4+4+4+4+4/: 100.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

strandbelépő

Ingyenes

parkolás, kert használataBakcsó Porta

típus Teljes ház
ágyszám 10
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Bakcsó Porta az Élményfalu egyetlen olyan ház, amelyik abban az állapotban várja a vendégeit, ahogy éveken át vidám vakációk színtere volt a gyerekek számára. Ez a ház műemlék jellege ellenére, egy egyházi üdülőhelyként működött éveken keresztül. Az épület magában hordozza a nyugalmat, a falusi élet hangulatát. Mindent eredeti állapotban hagytunk benne, csupán átfestettük és új bútorokkal rendeztük be. Hatalmas vályogfalak adják a klímáját és csendes zárt kertje a nyugalmát. Ez a ház is a közös együttlétekhez lett régen kialakítva. Ámbitusos udvar, konyha, közösségi tér, udvarról is elérhető vizesblokk, kerékpártároló, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen újszerű parasztház, kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól. Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások, kisebb kirándulások, táborok helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A ház három apartmanból áll, melyek közül kettőnek közös bejárata van, s mind a kettőhöz külön fürdőszoba tartozik. A harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. Ehhez az apartmanhoz külön vizesblokk tartozik. A konyha külön bejáraton közelíthető meg, csakúgy, mint a Portához tartozó zárt közösségi tér. A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 2 db emeletes ágy kapott helyet. A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető. A Bakcsó Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Fűtési díj (igény szerint): 5.000 Ft/apartman/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt (reggeli: 1.000 Ft, ebéd: 1.750 Ft, vacsora: 1.250 Ft) Gyermek (reggeli: 950 Ft, ebéd: 1.550 Ft, vacsora: 1.150 Ft) A Bakcsó Élményporta komplett kizárólagos bérlésének díja: 10 fő /4+4+2/: 50.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

strandbelépő

Ingyenes

parkolás, kert használataHalászsas

típus Teljes ház
ágyszám 4
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Halászsas Porta az Élményfalu vízhez legközelebbi egyéni szálláshelye. Egy eldugott kis házikó, egy nyugalmas tér mellett, a Tisza-tó közelében. Az egyetlen olyan Élményportánk, ami nem parasztház, egykori építője egy kedves kis családi búvóhelynek szánta. A fák árnyékában rejtőző kis házikó 2 szobából, egy konyhából, egy fürdőből és egy fedett teraszból áll. Az egyik szobában egy franciaágy, a másikban két szimpla ágy várja a megpihenni vágyókat. A konyhában egy kihúzható kanapé lehet egy nagyobb család ráadás szálláshelye. A ház konyhája valódi antik fenyőből készült, a szobák ágyai antikolt új fenyőbútorok. A teraszon kerti bútorok találhatók. A ház berendezési tárgyai, eszközei az Ikeából származnak. A házban nincs fűtés, ezért áprilistól- októberig foglalható. Ezt a házat családok, horgászok, barátok számára ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A Halászsas Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt (reggeli: 1.000 Ft, ebéd: 1.750 Ft, vacsora: 1.250 Ft) Gyermek (reggeli: 950 Ft, ebéd: 1.550 Ft, vacsora: 1.150 Ft) A Halászsas Élményporta komplett kizárólagos bérlésének díja: 4(6) fő /2+2/: 25.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

strandbelépő

Ingyenes

parkolás, kert használataBúbos Vöcsök

típus Teljes ház
ágyszám 10
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Búbos Vöcsök Porta az Élményfalu egyik leghangulatosabb szálláshelye nem messze Sarud központjától. Ez a ház egy érintetlen kis szépség, külön kis kerttel, ami tele van gyümölcsfákkal. A vályog által nyújtott természetes klíma, a szőlővel befutott kerti pihenő és a házacska berendezésének tisztasága és egyszerűsége nyugalmat sugároz. Tágas terek, hatalmas konyha, kerti kiülő, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól. Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A ház három apartmanból áll, melyekhez egy-egy fürdőszoba tartozik és egy külön konyha. A ház antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető. A Búbos Vöcsök Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Fűtési díj (igény szerint): 5.000 Ft/apartman/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt (reggeli: 1.000 Ft, ebéd: 1.750 Ft, vacsora: 1.250 Ft) Gyermek (reggeli: 950 Ft, ebéd: 1.550 Ft, vacsora: 1.150 Ft) A Búbos Vöcsök Élményporta komplett kizárólagos bérlésének díja: 10 fő /4+4+2/: 50.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

strandbelépő

Ingyenes

parkolás, kert használataSzárcsa Porta

típus Teljes ház
ágyszám 12
pótágy 0
ár 0 HUF /szoba/éj

A Szárcsa Porta az Élményfalu egyik legnyugodtabb szálláshelye, majdnem a falu szélén. A falu főútjától messzebb, azonban a parthoz közelebb (kb. 1,5 km) található. A vidéki élet emlékeit magán őrző, teljesen felújított parasztház a mai kor igényeinek megfelelően került berendezésre. Térkövezett udvar, gondozott kert és egy barátságos ház várja a megpihenni vágyó vendégeit. Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. Az apartmanokban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). Minden apartman önálló vizesblokkal rendelkezik. A házhoz tartozik egy szabadtéri kis pihenő is. A ház antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető. A Szárcsa Élményporta szállásdíjai: Felnőtt: 6.000 Ft/fő/éj Diák, nyugdíjas, gyermek (14 éves korig): 5.000 Ft/fő/éj Pótágy (emelet): 4.000 Ft/fő/éj Fűtési díj (igény szerint): 5.000 Ft/apartman/éj Egy éjszakás felár: 2.000 Ft/fő Apartman minimum árak: Apartman díja: 15.000 Ft/éj Fűtési díj (igény esetén): 5.000 Ft/apartman Egy éjszakás felár: 5.000 Ft/éj Állatbarát szállás: Kutya felára a kijelölt apartmanokban: 1.000 Ft/apartman/éj Idegenforgalmi adó (18 év felett): 250 Ft/fő/éj (Áraink az IFA összegét NEM tartalmazzák!) Étkezés (menü): Felnőtt (reggeli: 1.000 Ft, ebéd: 1.750 Ft, vacsora: 1.250 Ft) Gyermek (reggeli: 950 Ft, ebéd: 1.550 Ft, vacsora: 1.150 Ft) A Szárcsa Élményporta kizárólagos bérlésének díja: 12 fő /4+4+4/: 55.000 Ft/éj Szállásdíj kedvezmények: 3. naptól: 10 % 5 főtől: 5% 4. naptól: 15 % 8 főtől: 7,5 % 5. naptól: 20 % 10 főtől 10 % (Megadott áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!) Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Parkoló
felszereltség
Specialitás

Minden szabadidős szolgáltatásból 10 % kedvezmény. 5 nap feletti foglalás esetén 1 Kalóz vitorlás egy teljes napra ajándékba.

Árban benne

strandbelépő

Ingyenes

parkolás, kert használataMAP

(Lemondási feltételek: Foglaló min. 30%. 30 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem jár vissza.)
Kosár
Összesen 0 Fizetendő előleg:
0

Foglalás

Idő intervallum

Ellátás

Személyek

összesen

Foglalási kérelem

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail

E-mail megerősítése

Telefonszám

Értesítés

Üzenet:

~/Areas/Public/Scripts/lib/lightbox.min.map