Gyönyörű vendégház szívvel lélekkel

Zemplén, Borvidék
szobaszám 3
ágyszám 8
tulajdonságok
 • Nagy társaságnak
 • Családbarát
 • Prémium vendégház
 • Ünnepekre
 • Zemplén
 • Borvidék
 • Tudatos utazás

Három lelkes barátnő szívügye és szerelemgyereke ez a minden kényelemmel és földi jóval felszerelt barátságos vendégház Boldogkőváralján nem messze a romantikus középkori vártól. Elsődleges céljuk volt, hogy egy nagyon jó minőségű anyagokból készült, a legapróbb részletekig ízlésesen berendezett lakot hozzanak létre, és minél többet adhassanak a vendégeknek. A modern stílusú tornácos házban 3 szobát alakítottak ki összesen 8 személy részére. Szükség esetén két szobában plusz 1-1 babaágyat is el tudnak helyezni. A 4 személyes” Napvarázs”és a 2 személyes “Kikelet” szoba közös előtérből nyílik, így baráti társaságoknak és családoknak is megfelelő lehet. A 2 személyes ”Harmatcsepp” szoba önálló lakrész, teljesen különálló bejárattal. Mivel a ház 2015 ben épült, így a berendezése korszerű, magas minőségi követelmények és egyedi igények alapján készült. Minden szobához saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Minden szobában Wifi és televízió áll a vendégek rendelkezésére. A három, különböző színű és hangulatú lakrészhez egy minden igényt kielégítő, korszerű és kiválóan felszerelt konyha-étkezőt alakítottak ki. A kétszemélyes “Kikelet” szoba akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégeket is tudnak fogadni. Ez egy igazi bababarát szálláshely mert a babakádtól a fellépőig szinte mindent biztosítanak a picik részére. A nagyobbakat a kertben egy egyedileg ide készített, fantasztikus és jól felszerelt biztonságos játszóbirodalom várja. Ha szükséges, gyermekfelügyeletet is vállalnak a vendéglátók. De a három jó barátnő tulajdonos nemcsak a kicsikről gondoskodik, hanem igyekeznek a szállásadáson túl segítséget nyújtani a minőségi szabadidő eltöltésében is. A gépkocsival érkező vendégeket saját belső parkoló várja. A környéken rengeteg programlehetőség van: a középkori vár csak néhány perc, lehet kisvasutazni Pálházán, 1 órára van Magyarország egyik legszebb kastálya, a Károlyi kastély. Szállás: Felnőtt: 6 500 Ft/fő/éj 3-10 év közötti gyermek: 3250 Ft/fő/éj 3 éves kor alatt díjtalan szülőkkel közös szobában történő elhelyezés esetén A teljes ház foglalása esetén a kedvezményes ár: 43 000 Ft/éj Ellátás: Reggeli helyi termelőktől – bőséges és szezonális: Felnőtt: 2 500 Ft/fő 3-10 éves kor közötti gyermek: 1 250 Ft/fő Vacsora az évszakoknak megfelelő zempléni ízekkel: (kizárólag csoportos foglalás esetén tudjuk biztosítani, min. 4 fő) Felnőtt: 3 500 Ft/fő 3-10 éves kor közötti gyermek: 1 750 Ft/fő Helyi ízek kosár: 7 000 Ft - (4 fő számára tartalmaz helyi ízekből kóstolót)

ház jellemzői
 • Nagy kert
 • Kerti főzőhely
 • Homokozó
 • Hinta, mászóka
 • Parkoló
Specialitás

- három női tulajdonos értékrendje, különbözősége és szeretete van benne - a környék legigényesebb vendégháza - programajánló és programcsomagok - a legvagányabb játszóbirodalom a kertben - mandalák a szobákban

Árban benne

- törölköző, frissen vasalt ropogós ágynemű - nordic walking botok használata - bográcsozóhely sütögetésre - mosógép, vasaló és vasalódeszka, hajszárító, mosogatógép használata - egyedi játszótér az udvarban - bababarát (bili, fellépő, etetőszék, babaágy+ágynemű, evőeszközök)

Ingyenes

- belső parkoló - wifi - könyvek a környékről, borokról minden szobába bekészítve valamint saját brossura mely tartalmazza környék látnivalóit, éttermeket telefonszámmal, borajánlást minden szobához és egy részt a házról, a tulajdonosok történetét, a szoba színének jelentőségét - tollas, labda, különböző gyermekjátékok használatra - kertibútorok használata - kerti bográcsozó, játszótér használata - extra felszereltségű konyha


Napvarázs

típus Szoba
ágyszám 4
pótágy 0
ár 6500 HUF /fő/éj

A Napvarázs szobát a sárga, narancssárga, piros szinek teszik vidámmá és lakályossá. A fagerendás mennyzetű, tágas lakrészben egy franciaágyon és a kétszemélyes kanapén egy család is kényelmesen elfér, sőt, még babaágyat is be tudnak ide tenni. A narancssárga mandalákkal díszített ágynemű és fal teszik teljessé az enteriőrt. A szobához egy minőségi, természetes anyagokkal berendezett fürdőszoba tartozik, zuhanyfülkével. A színben passzoló, puha törölköző a felszereltség része. A szoba a Kikelet szobával egy előtérből nyílik, ahol egy hatalmas beépített szekrény van, de a két szoba egymástól teljesen szeparált. A szórakozást, pihenést wifi és TV is segíti. A szoba lakói használhatják az extra felszereltségű konyhát, az étkezőt, a kinti játszóteret és grillezőt. Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

 • Wifi
 • TV
 • Babafelszerelés
 • Franciaágy

Kikelet

típus Szoba
ágyszám 2
pótágy 0
ár 6500 HUF /fő/éj

A Kikelet szobát a friss zöld és a földszinek harmóniája teszi a nyugalom szigetévé. A tágas szobában a franciágyon 2 fő fér el, de még egy babaágyat is be tudnak ide tenni. A zöld mandalákkal díszített ágynemű és fal teszik teljessé az enteriőrt. A szobához egy tágas, és szintén minőségi, természetes anyagokkal berendezett, akadálymentesített fürdőszoba tartozik pazar zuhanyzóval. A színben passzoló, puha törölköző a felszereltség része. A szoba a Napvarázs szobával egy előtérből nyílik, ahol egy hatalmas beépített szekrény van, de a két szoba egymástól teljesen szeparált. A szórakozást, pihenést wifi és TV is segíti. A szoba lakói használhatják az extra felszereltségű konyhát, az étkezőt, a kinti játszóteret és grillezőt. Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

 • Wifi
 • TV
 • Babafelszerelés
 • Franciaágy

Harmatcsepp

típus Szoba
ágyszám 2
pótágy 0
ár 6500 HUF /fő/éj

A teljesen szeparált privát Harmatcsepp szobát a kék, vízszinek teszik harmonikussá és kiegyensúlyozottá. A fagerendás mennyzetű, tágas lakrészben egy franciaágyon két személy fér el - igazi romantikus lak. A kék mandalákkal díszített ágynemű és fal teszik teljessé az enteriőrt. A szobához egy minőségi, természetes anyagokkal berendezett fürdőszoba tartozik, zuhanyfülkével. A színben passzoló, puha törölköző a felszereltség része. A szórakozást, pihenést wifi és TV is segíti. A szoba lakói használhatják az extra felszereltségű konyhát, az étkezőt, a kinti játszóteret és grillezőt. Kizárólag lekérdezés alapján dolgozunk, így a foglalási igény elküldése, nem jelent azonnali foglalást!

 • Wifi
 • TV
 • Franciaágy

MAP

(Lemondási feltételek: A szálláshely foglalás során a szálláshely-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés a Szállás és a Vendég között jön létre, ezen jogviszonynak a Szállás másképp nem alanya. Az utazónak a Szállás másképp közvetítésének igénybe vétele ingyenes. A teljes összeg 40%-át kell a foglaláshoz utalni (ez lemondáskor nem jár vissza), a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő. Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat a visszaigazoló levélben küldjük.)
Kosár
Összesen 0 Fizetendő előleg:
0

Foglalás

Idő intervallum

Ellátás

Személyek

összesen

Foglalási kérelem

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail

E-mail megerősítése

Telefonszám

Értesítés

Üzenet:

~/Areas/Public/Scripts/lib/lightbox.min.map